Yhteystiedot

Kuparikettu

Sisällöntuottaja

Henkinen ohjaaja, nykyaikainen noita, meditaatio-ohjaaja, meedio, tarot- ja oraakkelikorttien tulkitsija, sosiaalisen median vaikuttaja ja kirjailija. 

kuparikettu@outlook.com

Platina

Henkinen ohjaaja

Henkinen ohjaaja, meedio, meditaatio-ohjaaja, tarot- ja oraakkelikorttien tulkitsija, energiahoitaja ja henkisten piirien pääohjaaja.

platinakettu@outlook.com

Oli asiasi mikä tahansa, voit aina ottaa yhteyttä meihin!

Yhteydenottolomake:
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Tilaa uutiskirje

Voit liittyä Ketun Klaaniin monella eri tavalla. Seuraa Kuparikettua eri some-kanavilla ilmaiseksi tai liity postituslistallemme, jolloin saat viimeisimmän uutiskirjeen ja tietoja ajankohtaisista tapahtumista sähköpostiisi.

YouTube @Kuparikettu

Astu Suomen laajimmalle levinneimmän, meditoimista, henkisyyttä, noituutta, itsetutkiskelua ja yliluonnollista tietoa tarjoavan YouTube-kanavan pariin.

Facebook @Kuparikettu

Kupariketun Facebook-sivulta löydät monipuolisesti artikkeleita, kuvia sekä videojulkaisuja henkisyydestä ja noituudesta. Voit myös liittyä suljettuun ryhmään: Ketun Klaani.

Instagram @Kuparikettuli

Sukella Kupariketun arkeen sekä henkisyyden, mystiikan, noituuden ja magian maailmaan upeiden kuvien ja tarinoiden kautta.

TikTok @Kuparikettu

Kupariketun TikTok-kanavalta löydät runsaasti videoita, jotka liittyvät henkisyyteen, nykyajan noituuteen ja huumoriin. Kuparikettu vastaa myös katsojien esittämiin kysymyksiin.