Sateen sali

Tervetuloa Sateen saliin!

Olemme avanneet omat toimitilamme elokuussa 2020. Sateen sali sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Uudellamaalla, Mäntsälässä. Otamme tiloissamme vastaan yksityisistuntoihin tulevia asiakkaita, ohjaamme workshopeja ja järjestämme henkisiä kehityspiirejä. 1, 2 ja 3. vuosikurssi kokoontuu tiloissa kerran kuukaudessa.

Sateen salista löytyy myös Kupariketun signeeraamia Noitakirjoja ja Nykynoidan käsikirjoja ja Platinan intuitiivisesti luomia 100% luonnonmukaisia ja kierrätysmateriaaleista valmistettuja käsityötuotteita. 

Myynnissä on muun muassa erilaisia elementtitalismaaneja, mystisiä koristeluutia ja alttarin siivoukseen tarkoitettuja alttariluutia, suojaavia noitakelloja, kynttilöitä eri rituaaleihin, tuoksuvia suitsukenippuja ja amulettiennustus-settejä.  

Sateen salista saa myös lahjakortteja palveluihimme.

Tutustu tuotteisiimme myös Sateen salin Instagram-sivuilla: @sateen_sali tai Facebook-sivuilla: sateensali.

Sateen sali sai nimensä veteen ja sammakoihin liitettävästä symboliikasta.

Vesi yhdistää meitä kaikkia, aivan kuten sade, lähteet, purot, joet, järvet ja meret yhdistävät maailmaamme. Vettä ei pidättele mikään, se muodostaa aina uuden polun tai murtautuu sitä pidättelevistä esteistä. Näin sen henkinen virtaus vahvistuu ja voimistuu entisestään, kunnes lopulta se palaa takaisin kotiin, sulautuen jälleen yhteiseen alkulähteeseen. Vesi kuvastaa myös luovuutta ja inspiraatiota. Sade auttaa meitä puhdistumaan sekä sisäisesti että ulkoisesti.

Sammakko edustaa veden elementtiä sekä selkeytymistä, puhdistumista ja parantamista. Sammakot ovat herkkiä ja ne ovat koko elämänsä sidoksissa veteen. Tästä johtuen ne tarvitsevat säännöllisesti puhdistautumista, parantumista ja uudistumista.

Haluamme työskennellä edellä mainittujen periaatteiden mukaisesti ja vapauttaa sekä auttaa ihmisiä löytämään oman henkisen polkunsa.

Sijainti

Uusimaa, Mäntsälä

Tarkemmat osoitetiedot saat ajanvarauksen yhteydessä

Varaa aika palveluihimme