Palvelut

Kaipaatko ohjausta tai tukea omalle henkiselle polullesi? Oletko kiinnostunut tarotkorttitulkinnoista, meedioistunnoista, energiahoidoista tai maagisista käsityötuotteista? 

Kuparikettu ja Platina ottavat asiakkaita vastaan toimipaikassaan Sateen salissa ja räätälöivät palvelunsa asiakkaitaan varten.

Varaa yksityinen istunto, tilaa meidät tapahtumaasi tai liity henkiseen piiriin.

Yksityiset istunnot

Henkilökohtainen neuvonta

Askarruttaako sinua jokin asia henkisyydessä tai epäiletkö kohdanneesi yliluonnollisia ilmiöitä? Haluaisitko kartoittaa ja löytää omat henkiset kykysi tai kaipaatko suuntaa ja ohjausta omalle henkiselle polullesi?

Tarjoamme henkilökohtaista neuvontaa, tukea ja henkistä ohjausta elämääsi. Halutessasi räätälöimme sinulle sopivan henkisen tai maagisen palvelun henkilökohtaisen neuvonnan yhteyteen.

1 h / 80€ (sis. alv. 24%)

2 h / 160€ (sis. alv. 24%)

Tarot- ja Oraakkelikortti-istunnot

Onko elämäsi risteyskohdassa? Kaipaatko näkökulmaa ja ohjausta tähän hetkeen? Anna tarot- ja oraakkelikorttien toimia peilinä, joka tarjoaa sinulle viisautta sekä ohjausta itsetutkiskeluun. 

Teemme tulkinnat aina vastuullisesti ja vastaamme kattavasti, kannustaen ja rohkaisten kysymyksiin. 

30 min / 60€ (sis. alv. 24%)

45 min / 70€ (sis. alv. 24%)

60 min / 80€ (sis. alv. 24%)

Yksityinen meedioistunto

Kaipaatko rohkaisua, tukea, lohtua tai ohjausta elämääsi? Voimme välittää viestin henkioppaalta tai edesmenneeltä läheiseltäsi. 

Istunnon alussa käymme asiakkaan kanssa läpi miten yhteys muodostetaan turvallisesti henkimaailmaan ja mitä istunnon aikana tapahtuu. Välittämämme viestit ovat rakkaudellisia ja kannustavia ja ne auttavat pääsemään eteenpäin menetyksestä tai omalla henkisellä polulla.

30 min / 60€ (sis. alv. 24%)

45 min / 70€ (sis. alv. 24%)

60 min / 90€ (sis. alv. 24%)

Energiahoito

Tunnetko olosi väsyneeksi ja voimattomaksi? Lempeän energiahoidon kautta henkiparantaja välittää parannukseen erikoistuneiden henkioppaiden energiaa parannettavaan.

Kartoitamme asiakkaan hoidon tarpeen istunnon alussa. Energiahoidossa ei kosketa asiakasta. 

30 min / 45€ (sis. alv. 24%)

45 min / 60€ (sis. alv. 24%)

60 min / 80€ (sis. alv. 24%)

Tilaa meidät tapahtumaasi

Etsitkö juhliisi tai tapahtumaasi maagista juontajaa?

Kuparikettu toteuttaa ammattitaitoisesti erilaisia juonto- ja haastattelutehtäviä.

Asiakkaina muun muassa: Enkelimessut, Hengen ja Tiedon messut, Mystiikkaa & Magiaa -tapahtuma.

Toteutamme tilauksesta myös tarotkortti-tulkintoja, luentoja ja workshopeja.

Kaipaavatko juhlasi ripauksen mystiikkaa? Kuparikettu ja Platina järjestävät maagiset tarot- ja oraakkelikortti-istunnot tilauksesta suurille tai pienille ryhmille. 

Istuntokokonaisuudet sisältävät tarvikkeet, rekvisiittaa, markkinoinnin ja 1-2 tulkitsijaa.

Kuparikettu on erikoistunut henkisyyteen, noituuteen ja niihin liittyviin ilmiöihin jo yli viidentoista vuoden ajan.

Tunnin luentosetti sisältää PowerPointin, luennon/tapahtuman markkinoinnin ja keskusteluosuuden yleisön kanssa.

Noituuden historia

Noituus on aina ollut palveluammatti, ja noidan yhteiskunnallinen asema, rooli ja tehtävät ovat vaihdelleet ihmisten tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Noituuden historia -luennossa tutustutaan siihen millaisia noidat ovat olleet historian eri vaiheissa ja kulttuureissa. Millaisia palveluita he tarjosivat sekä miten ja miksi noidasta on tullut lopulta paha populaarikulttuurin hahmo.

Noidan arkkityyppi

Pitkän ja tapahtumarikkaan historiansa ansiosta Noita on nykyään yksi ihmiskunnan vanhimmista ja monipuolisimmista
hahmoista eli arkkityypeistä. Luennon aikana kerrotaan mitä kaikkia asioita Noidan hahmoon liitetään ja selvitetään syitä näiden asioiden taustalta.

Nykyaikainen noita

Millainen on nykyaikainen noita ja mitä noituuden tai magian suuntauksia, menetelmiä ja työvälineitä nykyajan noituuteen ja magian harjoittamiseen liitetään? Luennon aikana perehdytään kattavasti näihin aihealueisiin ja tutkitaan historiaa eri suuntausten, menetelmien ja työvälineiden taustalla.

Nykyaikainen luontoyhteys ja luonnonmagia

Noidilla on läpi historian ollut poikkeuksellisen syvä yhteys luontoon. Heistä on puhuttu esimerkiksi parantajina, viisaina naisina, tietäjinä ja kansanparantajina, jotka tunsivat luonnon kiertokulun, auringon- ja kuunvaiheet, parantavat yrtit ja kasvit kauan ennen kehittynyttä lääketiedettä. Luennon aikana pohditaan miten noitien rooli parantajina loppui, miksi työskentely luonnon kanssa alkoi vähentymään ja miksi luontoyhteyteen olisi nyt syytä kiinnittää enemmän huomiota.

Kuparikettu ja Platina toteuttavat ammattimaiset workshopit ja ryhmän ohjaukset tilauksesta. Tarjoamme valmiiden ohjauskokonaisuuksien lisäksi myös räätälöityjä ryhmän ohjauksia.

2h ohjauskokonaisuudet sisältävät tarvikkeet, markkinoinnin ja 1-2 ohjaajaa.

Vapauta Oma Voimasi – Workshop

Vapauta oma voimasi – workshopissa osallistujia ohjataan löytämään yhteys omaan voimaansa, havainnoidaan miten voi tuntea omaa sekä muiden energiaa ja kehitetään psyykkisiä ja mediaalisia kykyjä erilaisilla harjoituksilla. Tavoitteena on löytää oma voima, noituus, selvänäköisyys, intuitio tai parannuskyky.

Sapatti – Workshopit

Noitamaisissa sapatti – workshopeissa pääset tutustumaan kahdeksaan erilaiseen pakanalliseen vuodenaikajuhlaan, joita ovat: Yule, Imbolc, Ostara, Beltane, Litha, Lughnasadh, Mabon ja Samhain. Workshopit pitävät sisällään tietoa jokaisen sapatin historiasta ja harjoitukset on suunniteltu sapatin teemaan sopiviksi. Jokaiseen sapatti – workshopiin sisältyy myös yhteinen loitsuhetki ja maagisen työvälineen valmistus.

Henkiset Workshopit

Henkiset workshopit keskittyvät yhteen teemaan kerrallaan ja auttavat syventämään yhteyttä tähän aihealueeseen. 

Maadoittuminen – Mystinen yhteys maahan

Psyykkiset kyvyt – Intuitiivinen vaistoaminen

Aura – Sähkömagneettinen energiakenttä

Chakrat – Kehomme energiakeskukset

Henkiset työvälineet – Tee mistä tahansa tulkintaväline

Selväaistit – Paranormaaleja kykyjä

Universumin merkit – Symbolit ympärillämme

Henkioppaat – Yhteys rajan toiselle puolelle

Räätälöidyt palvelut

Kaupalliset yhteistyöt

Tarvitseeko yrityksesi tai tuotteesi näkyvyyttä? Kuparikettu toteuttaa kaupallisia yhteistöitä ja vaikuttajamarkkinointia eri some-kanavillaan.

YouTube +47000, TikTok +30000, Instagram +7000.

Asiakkaina muun muassa: Sudio, Vesikaste, Glittershop.fi, Era Nova, Tarotpuoti, Keskiaikapuoti, MyHeritage

Audio- tai kirjallisuustuotanto

Oletko kiinnostunut räätälöidystä audio- tai kirjallisuustuotannosta? Kuparikettu luo tilauksesta muun muassa ohjattuja meditaatioharjoituksia, markkinointimateriaalia tai kirjallisia tuotoksia. 

Asiakkaina muun muassa: Chillaa-mobiilisovellus, Maagiset Messut, Into kustannus

Maagiset käsityötuotteet

Platina valmistaa Sateen salissa taianomaisia käsityötuotteita myös räätälöidysti ja asiakkaan toiveiden pohjalta.

Vaihtoehtoina on muun muassa maaginen talismaani, rituaalikynttilä tai suojaava noitakello.

Hinnat vaihtelevat tilauksen ja tuotteen mukaan.

Henkiset piirit Sateen salissa

Aloita oma henkinen polkusi

Oma polkuni on vahvistunut. Havaintokykyni on laajentunut ja intuitioni vahvistunut. Olen saanut tietoa erilaisista henkisistä asioista ja oppinut käyttämään erilaisia henkisiä työvälineitä ja menetelmiä. Olen rohkeampi, itsevarmempi ja pystyn olemaan enemmän oma itseni. Piirit ovat vapauttaneet, rentouttaneet ja tuoneet voimaa arkeen. Olen oppinut asettamaan rajoja ja hallitsen itseni paremmin. Pystyn kohtaamaan ja sietämään haasteita paremmin. Olen saanut vahvistuksia omille ajatuksilleni. Olen osa ryhmää ja olen saanut uusia ystäviä. Olen oppinut pysähtymään ja rauhoittumaan sekä työskentelemään itseni kanssa. Elämänlaatuni on parantunut.” – Palautetta eri piiriläisiltä.

━━━━━

Haluaisitko aloittaa käytännönläheisen ja matalan kynnyksen opiskelun henkisyyden parissa ja kehittää tehokkaasti itseäsi ja kykyjäsi? Kaipaatko ammattimaista ja henkilökohtaista ohjausta? Etsitkö omaa piiriä tai henkistä heimoa, joka tukisi sinua omalla henkisellä polullasi?

Meedio ja henkinen ohjaaja Platina ohjaa henkisten piirien 1.-3. vuosikursseja Sateen salissa. 1. vuosikurssin suorittaneet voivat hakea 2. vuosikurssille ja sen myötä 3. vuosikurssille.

1. vuosikurssiin sisältyy muun muassa piirityöskentelyn perusteet, maadoittuminen, itsetuntemus, tutustuminen psyykkisiin kykyihin ja menetelmiin, auran ja chakrojen hahmottaminen sekä aistiminen ja erilaisiin henkisiin työvälineisiin perehtyminen.

2. vuosikurssin aihealueet käsittelevät teemoja: kuolema & jälleensyntymä, merkit & henkioppaat, henkimaailma & työskentely henkien kanssa, viestinvälitys & meediot, energiatyöskentely & energian välittäminen.

3. vuosikurssi syventyy elementaalisiin voimiin ja noituuden saloihin.

Vuosikurssien sisältöä on ollut suunnittelemassa ohjausalan ammattilainen Kuparikettu ja hän osallistuu vierailevana piiriohjaajana tiettyihin piireihin.

━━━━━

1. vuosikurssi koostuu kymmenestä 2,5 h kokoontumisesta, jotka järjestetään kerran kuukaudessa Sateen salissa, Uudellamaalla, Pohjois-Mäntsälässä. 

Piirikokoontuminen maksaa 40 € (sis. Alv. 24 %) / hlö.

Piirityöskentelyyn sisältyy joka kerta: teoriaa erilaisista henkisistä aiheista, meditoimista, erilaisia mediumistisia ja psyykkisiä harjoituksia, vaihtuvia teemoja ja harjoituksia sekä tee / kahvi.

Platinan opetuksen sekä ohjattujen harjoitusten lisäksi piiriläiset saavat myös kotitehtäviä ja opiskelumateriaalia Kupariketulta.

Mikäli poissaoloja kertyy runsaasti tämä johtaa piirin keskeytykseen.

Jos olet yli 18-vuotias, pystyt sitoutumaan piirityöskentelyyn vuodeksi ja haluat kehittää itseäsi sekä kykyjäsi ohjatusti niin olet tervetullut Platinan henkisiin piireihin. 

━━━━━

Kiinnostuitko 1. vuosikurssista? Ota yhteyttä: platinakettu@outlook.com

Platina on yhteydessä ilmoittautujiin, antaa täytettävän hakulomakkeen ja vastaa mahdollisiin kysymyksiin.

1. vuosikurssi käynnistyy syksyllä 2024, mikäli osallistujia on minimimäärä. Jos ilmoittautumisia on runsaasti, teemme päätökset piiripaikoista hakemusten perusteella. Ilmoitamme piiripaikasta ja valinnastamme kesän aikana.

Lämpimästi tervetuloa Sateen saliin ja henkisten palvelujemme pariin.

-Kuparikettu & Platina

Tutustu Sateen saliin