Haastattelut, esiintymiset & projektit

Monessa mukana

2022

Huntu- dokumenttielokuvan ensi-ilta

HUNTU – KUN OKKULTISMI SAAPUI SUOMEEN dokumenttielokuva raottaa ennennäkemättömällä tavalla salatieteiden huntua ja tarjoaa harvinaisen näkymän Suomeen 1800-luvulla saapuneisiin okkulttisiin liikkeisiin, joista ovat ammentaneet niin kansallistaiteilijat kuin liike-elämän pioneerit.

Huntu on ensimmäinen Suomessa tehty okkultismin aihepiiriä kokoava dokumenttielokuva: se tarjoaa merkittävän kurkistuksen länsimaisen kulttuurihistorian salatulle alueelle. Huntu on avartava katsojaelämys niin asiaan vihkiytymättömille kuin okkultismin harrastajille.

Teoksessa äänen ja kasvot salatieteille ja niihin liittyvälle mystiikalle antavat monet suomalaiset kulttuurivaikuttajat ja okkultismin asiantuntijat, kuten A. W. Yrjänä, Kauko Röyhkä, Aki Cederberg, Viljami Puustinen, Matti Rautaniemi, Maria Pettersson, Sampo Marjomaa, Jussi Sohlberg, Maarit Leskelä-Kärki, Jarmo Anttila ja Hippo Taatila.

Kuparikettu ja Platina olivat kutsuvieraita dokumenttielokuvan ensi-illassa 12.11.2022.

Tutustu dokumenttiin: YouTube

Noita-ilta Porvoon pääkirjastolla

Porvoon pääkirjastossa järjestettiin luento- ja keskustelutilaisuus noituudesta ja yliluonnollisista kokemuksista halloweenin alla torstaina 27.10. Suomalaisista 15–50 prosenttia on kokenut jotakin, mitä ei voi luonnontieteellisesti selittää. Yliluonnollisista kokemuksista puhuminen on monelle tabu: kertoja leimataan helposti hulluksi tai vähintään höyrähtäneeksi. Kokemukset ovat usein kokijoilleen mullistavia ja voivat muuttaa koko elämän suunnan.

Kirjaston täyttäneessä tilaisuudessa kuultiin nykynoita Kupariketun ja sosiaalipsykologian tohtori ja tutkija Jeena Ranckenin ajatuksia noituudesta ja yliluonnollisista kokemuksista.

Ketut Era Novassa ja Workshop

Kuparikettu ja Platina vierailivat Era Novassa La 1.10.2022.

Kuparikettu piti Meet&Greet tilaisuuden ja Platina otti asiakkaita vastaan yksityisissä meedio- ja tarotkortti-istunnoissa.

Kuparikettu ja Platina pitivät Era Novassa myös yksityisen Vapauta oma voimasi – Workshopin. Workshopissa osallistujia ohjattiin löytämään yhteys omaan voimaansa, he havainnoivat miten voi tuntea omaa sekä muiden energiaa ja kehittivät ohjatusti psyykkisiä ja mediaalisia kykyjä eri harjoituksilla. Tavoitteena oli löytää oma voima, noituus, selvänäköisyys, intuitio tai parannuskyky. Illan aikana oli myös mahdollisuus tutustua rauhassa Era Novan tuotteisiin.

Lahden kaupunginkirjasto

Kuparikettu ja Heikki Saure olivat kirjailijavieraina 20.9.22 Lahden pääkirjaston auditoriossa ja he kertoivat kirjastaan ”Noitakirja – nykynoidat ja noitien historiaa”.

Tapahtuman järjesti Suomen tietokirjailijat ry ja Lahden kaupunginkirjasto.

Suomen tietokirjailijat ry

Kuparikettu, Meri Mort ja Marjut Hjelt osallistuivat 15.9.22 Suomen tietokirjailijat ry:n jäsenille suunnattuun haastatteluun, joka painottui vanhoihin tapoihin ja Euroopan vanhoihin uskontoihin. Haastattelijana toimi kirjailija Heikki Saure.

Tapahtuman järjesti Suomen tietokirjailijat ry.

Voi Hyvin-lehti nro 9/2022

Kuparikettu ja Suomen historian dosentti, yliopistonlehtori ja filosofian tohtori Marko Nenonen olivat haastateltavina Voi Hyvin -lehdessä.

Marko Nenonen kertoi kattavasti noituuden historiasta ja noitavainoista. Kuparikettu avasi haastattelussa nykynoituutta, energiatyöskentelyä ja omaa noituuttaan.

Lukion uskonnonkurssin oppikirja

”Uusi Arkki 4 UE4 Uskonto, kulttuuri ja yhteiskunta Suomessa” on lukion vuoden 2021 opetussuunnitelman mukainen evankelisluterilaisen uskonnon 4. moduulin oppikirja. Se perehdyttää Suomessa vaikuttaviin uskontoperinteisiin ja uskonnon roolin nyky-yhteiskunnassa. Kirja perustuu kokeneiden opettajien ja alan asiantuntijoiden yhteistyöhön.

Kupariketun kuva on uskonnon ja omantunnon vapaus -luvun yhteydessä. Luku käsittelee muun muassa uskonvapautta, uskonnollisten yhteisöjen oikeuksia ja yhdenvertaisuutta.

KuuKartanon MagiaMyyjäiset 2022

Magiantaitajat, loitsunlaulajat, noidat ja muut pakanuudesta kiinnostuneet käsityöläiset kokoontuivat yhteiseen myyntitapahtumaan myymään omia henkisiä- ja käsityötuotteitaan KuuKartanon taianomaiseen pihapiiriin.

Kuparikettu ja Platina esittelivät ja myivät tapahtumassa Noitakirjaa, Sateen salin maagisia käsityötuotteita ja tekivät erilaisia henkisiä tulkintoja tarotkorteilla ja amuleteilla.

Kuparikettu piti myös luennon aiheesta Nykyaikainen Noita.

Yle Radio 1, Horisontti: Tarvitaanko noitien kunnianpalautusta?

Keskustelu noidista ja noituudesta herättää yhä edelleen voimakkaita tunteita ja ennakkoluuloja. Noituudesta saatetaan puhua jonkinlaisena hyvän vastakohtana, Paholaisen palvelemisena tai jopa itsessään pahan synonyymina. Monelle nykyihmiselle käsite “noita” voi myös tarkoittaa jonkinlaista koukkunenäistä ja luudalla lentelevää satuhahmoa ja puhe magian harjoittamisesta yhdistyä jonkinlaiseen heikkomieliseen taikauskoon.

Tarvitsevatko noidat kunnianpalautusta – erityisesti huomioiden, että kyse ei suinkaan ole nykyajasta kadonneesta, vaan esimerkiksi sosiaalisen median kanavilla jopa trendaavasta ilmiöstä? Mistä noituuden harjoittamisessa sekä historiallisena että nykyajassa kukoistavana ilmiönä on oikeastaan kyse ja mitä tämä voi ihmiselle tarjota? Onko eletty noituus huomattavan erilaista kuin vallitsevat ennakkoluulot ja virheelliset väitteet antavat helposti ymmärtää?

Keskustelemassa ovat ”Noitakirja – Nykynoidat ja noitien historiaa” -teoksen julkaisseet nykyaikainen noita ja sosiaalisen median vaikuttaja Kuparikettu sekä kansanperinteeseen erikoistunut kirjailija Heikki Saure. Ohjelman toimittavat Mikko Kurenlahti ja Hilkka Nevala.

Kuuntele jakso: https://areena.yle.fi/audio/1-62465818

Maailmankuvalehti

Uskonnot demonisoivat noituuden, nykyään moni ammentaa siitä voimaa – Nykynoita jatkaa parantajien ja tietäjien perinnettä.

Maailman Kuvalehti on globaalikysymyksiin perehtynyt suomalainen aikakauslehti. Maailman Kuvalehti kertoo kehitysmaiden arjesta ja monikulttuurisesta Suomesta. Sen teemoja ovat kehityspolitiikka, ihmisoikeudet, ympäristö, kulttuuri ja pohjoisen ja etelän välinen kuilu.

Kuparikettu kertoi noidista ja nykynoituudesta lyhyessä haastattelussa.

Lue haastattelu: Maailman kuvalehti

Kultamäentilan avajaiset ja varainkeruutapahtuma

Kultamäentilan viralliset avajaiset toimivat varainkeruutapahtumana kotia etsivien hevosten luonnon- ja lajinmukaisen elämän mahdollistajana Kultamäen tilalla.

Kuparikettu juonsi avajaistapahtuman.

Viisi noitaa : Haastattelututkimus uushenkisestä nykynoituudesta Suomessa

Kuparikettu osallistui Nella Tannisen ja Turun Yliopiston haastattelututkimukseen ”Viisi noitaa : Haastattelututkimus uushenkisestä
nykynoituudesta Suomessa”
 
”Pro gradu -tutkielmani käsittelee nykyaikaista noituutta ja tutkimuksen tarkoitus on selvittää, miten noidaksi identifioituvat määrittelevät itseään suhteessa ympäröivään maailmaan eli millä kriteereillä he identifioituvat noidiksi ja kuinka he harjoittavat noituutta käytännössä. Toisena tutkimuskysymyksenä selvitän laajemmin, kuinka nykyaikainen noituus asettuu osaksi suomalaista uushenkisyyden kenttää.”  
 

Lue Pro Gradu: utupub.fi

Milleniaalit ja uushenkisyystyöpaja

Kuparikettu oli mukana Milleniaalit ja uushenkisyys-työpajassa, joka järjestettiin Teamsissa 25.5. tutkimuskoordinaattori Jussi Sohlbergin ja kehittämistyön asiantuntija Henri Järvisen kanssa.
 
Kuparikettu kertoi omia uushenkisen nykynoidan näkemyksiään ja kokemuksiaan suhteessa kirkkoon ja kristinuskoon.
 

Pegasos tarinoita podcast

Kuparikettu oli haastateltavana pegasos podcastissa 23.5.2022
 
”Tässä jaksossa haastattelen tubettajaa, joka valistaa meitä noituudesta ja noituuden historiasta sekä alkuperästä. Hän kertoo myös esikoiskirjastaan joka on nimeltään Noitakirja. Keskustelemme ennakkoluuloista, niiden rikkomisesta, omien kykyjen oivaltamisesta sekä Sateen salista.”
 
Katso haastattelu: YouTube

Kirkkopäivät 2022

Kuparikettu oli mukana Oulun kirkkopäivien ”Henkinen, muttei uskonnollinen” -paneelikeskustelussa, joka järjestettiin 20.5.2022 Oulun teatterissa.
Keskustelussa oli mukana myös henkinen valmentaja, näkijä Erika Juusola, pastori Henri Järvinen, pastori Lea Kujanpää, opiskelija Marion Routti ja tutkija Jussi Sohlberg.
 
Järjestäjät: Kirkkopäivät, Kirkkohallitus, Hengen uudistus kirkossamme.
 
Kuparikettu vieraili paneelikeskustelun jälkeen myös Radio Dein suorassa lähetyksessä, joka esitettiin myös livestreamina.
 
Paneelikeskustelusta kirjoitettiin myöhemmin Kotimaa-lehdessä.
 
Lue lisää: kotimaa.fi
 

Ketut Tarotpuodissa ja Workshop

Kuparikettu ja Platina vierailevat Tarotpuodissa La 14.5.2022.
 
Kuparikettu piti Meet&Greet tilaisuuden, luki livenä kirjaansa Noitakirja – nykynoidat ja noitien historiaa ja vastasi yleisön kysymyksiin.
Platina otti asiakkaita vastaan yksityisissä meedio- ja tarotkortti-istunnoissa.
 
Kuparikettu ja Platina pitävät Tarotpuodissa myös yksityisen Vapauta oma voimasi – Workshopin. Workshopissa osallistujia ohjattiin löytämään yhteys omaan voimaansa, he havainnoivat miten voi tuntea omaa sekä muiden energiaa ja kehittivät ohjatusti psyykkisiä ja mediaalisia kykyjä eri harjoituksilla. Tavoitteena oli löytää oma voima, noituus, selvänäköisyys, intuitio tai parannuskyky. Illan aikana oli myös mahdollisuus tutustua rauhassa Tarotpuodin tuotteisiin.
 

Kurikan pääkirjasto

Kuparikettu vieraili Kurikan pääkirjastossa 2.4.22.

”Nykynoidat ja noitien historia” – keskustelutilaisuudessa pohdittiin onko noidan paikka menneisyydessä vai voisiko tämä rooli sopia myös nykypäivään.

Tapahtumaa pystyi seuraamaan paikan päällä ilmaiseksi tai etänä KurikkaLiven streamissa.

Katso Live Stream -tallenne: YouTube

Synsygus-lehti

Synsygus on Suomen uskonnonopettajainliitto SUOL ry:n jäsenlehti, joka käsittelee uskonnon ja kulttuurin kannalta kiinnostavia ja ajankohtaisia ilmiöitä. Lehti julkaisee yleistajuisia asiantuntija-artikkeleita, ja jokaisella numerolla on teema, jota artikkelit käsittelevät. Lehden artikkelit kehittävät uskonnonopettajien aineosaamista tai antavat vinkkejä opetukseen.

Kuparikettu kirjoitti nykynoituudesta asiantuntija-artikkelin Synsygus-lehteen.

Kaupunkiradio

Kuparikettu antoi haastattelun kaupunkiradion Henkimaailman syövereissä -jaksossa ja kertoi tietojaan sekä kokemuksiaan nykynoidista ja noituuden historiasta.

Tutustu kaupunkiradioon osoitteessa: Kaupunkikanava.fi

2021

Mielenliider podcast

Podcast jaksossa pohdiskellaan mikä on se oma juttu ja voiko lapsuus paljastaa sen sinusta? Kuparikettu kertoi miten oli oma itsensä, kadotti minuutensa ja löysi sen uudestaan. Jaksossa mietitään myös voisiko loitsuista, manifestoinnista tai meditaatiosta olla apua itsensä löytämiseen? Entä onko jokaisella yliluonnollisia kykyjä?

Kuuntele jakso: Anchor.fm

Tuusulan lukio, Eläväkirjasto

Kuparikettu kutsuttiin Eläväkirjasto tapahtumaan jossa hän kertoi yli sadalle lukiolaiselle Noitakirjasta, nykynoituudesta ja omasta polustaan noidaksi. Päivä huipentui 45 min paneelikeskusteluun, joka järjestettiin auditoriassa kaikkien lukiolaisten edessä.

Lue uutinen: Hyvelehti

Sanna Mander, Pikku pikku noitani -kirjan julkistamistilaisuus

”Pikku pikku noitani on säihkyvä tarina Harrista ja rusinan hajuisesta noidasta Axe Rexonasta. Elämä rämäpäisen noidan kanssa on kaikkea muuta kuin tylsää – joskus meno käy jopa liian jännittäväksi.”

Sanna Mander on kuvittaja ja kirjailija, jonka kuvakirja Avain hukassa sai lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-palkinnon 2017. Pikku pikku noitani on hänen kuudes teoksensa.

Kuparikettu teki tarotkorttitulkintoja juhlavieraille.

Kroonisesti ärhäkkä podcast

25. Mua polttaa liekit rovion! Naiset, noidat ja feministit vainojen uhreina.

Noitavainot tappoivat naisia keskiajalla, mutta myös nykyajan naiset  ja noidat kohtaavat naisvihaa. Äkäpussy-kaksikko kertaa vainojen historiaa ja oikea noita, Kuparikettu, kertoo ääniviestillänkohtaamastaan vihapuheesta. Jaksossa kerrotaan myös, kuinka feminismi liittyy nykyajan noituuteen.

Kuuntele jakso: Mua polttaa liekit rovion!

Etelä-Suomen Sanomat

”Noituus kasvoi nykyajan ilmiöksi – meditaatio-ohjaaja ja sosiaalisen median vaikuttaja Kuparikettu on myös nykynoita, joka kirjoitti kirjan yhdessä lahtelaisen Heikki Sauren kanssa”.

ESS haastatteli Kuparikettua ja Heikki Saurea.

Lue lisää: ESS

Helsingin kirjamessut 2021

Helsingin kirjamessut järjestettiin messukeskuksessa 28.10.-31.10.2021.

Kuparikettua ja Heikki Saurea haastateltiin Kallio-lavalla ja tämän jälkeen he signeerasivat Noitakirjoja Into-kustantamon osastolla.

Ilta-Sanomat

Metsikön keskellä Mäntsälässä työskentelee nainen, joka on aina tuntenut olevansa noita: ”Minullakin on oma luuta, taikasauva ja hattu”.

Katso haastattelu: Ilta-Sanomat

Pakanalliset syysmessut 2021

Kuparikettu esiintyi pakanalliset syysmessut 2021 tapahtumassa.

La 9.10. Klo: 17.00 Kuparikettu ja Heikki Saure esittelivät Noitakirjaa haastattelun muodossa. Heitä haastatteli Sauli Pietarinen. Kirjaesittelyn jälkeen he pitivät myös Noitakirjan signeeraustilaisuuden.

Su 10.10. Klo: 15.45 Kuparikettu luennoi aiheesta: Millainen Noita on nykyaikana.

Luento tarjosi näkökulmaa mm. noidan roolista, noituuden kehityksestä, menetelmistä, työvälineistä ja suuntauksista, mutta myös ennakkoluuloista ja oletuksista, joita voi kohdata astuessaan ulos luutakaapista.

Katso luento: YouTube

Akateeminen kirjakauppa, Perjantaiklubi

Akateemisen kirjakaupan Kohtaamispaikka täyttyi kirjailijoista, haastattelijoista ja muista kulttuurialan ihmisistä.

Perjantaiklubi järjestettiin pe 15.10. klo 15.30 Helsingin myymälässä. Kohtaamispaikalla nähtiin tunnettuja kirjailijoita, mutta myös muutama esikoiskirjailija.

Kuparikettu ja Heikki Saure esittelivät tapahtumassa Noitakirjaansa. Heitä haastatteli Ina Mikkola.

Katso haastattelu: YouTube

Ilta-Sanomat

Ilta-Sanomat haastatteli Kuparikettua ja kysyi näkökulmaa Astrologiasta ja Horoskoopeista.

Horoskoopit puhuttavat nuoria somessa – ”Lähdin tietoisesti metsästämään itselleni leijonaa”.

Lue lisää: Ilta-Sanomat

Sielun Peili -lehti 5/2021

Henkisen hyvinvoinnin erikoislehti Sielun Peili haastatteli Kuparikettua syksyllä 2021 nykynoituudesta.

Mieli ry, Maailman mielenterveyspäivä ja 10.10. Kampanjaviikko 2021

Kuparikettu oli mukana MUST X TUNTUU -hybriditapahtumassa, jossa hän piti virtuaalipuheenvuoron: Matka kohti omia unelmia – varjoina kiusaaminen, yksinäisyys ja ennakkoluulot.

Tapahtuma oli osa Maailman mielenterveyspäivän 10.10. kampanjaa.

Ina Mikkolan kirjailijailta

Kuparikettu ja Heikki Saure esiintyivät Ina Mikkolan pop-up-tila Sweet Spotissa Noitakirja kirjailijaillassa.

Inan haastattelun lisäksi Kuparikettu ohjasi illan aikana Herätä noituutesi- työpajan jossa meditoitiin ja tutustuttiin psyykkisiin kykyihin erilaisten intuitioharjoitusten ja tarotkorttien avulla.

Henkinen Kehitys -lehti

Spiritualististen seurojen Henkinen Kehitys -jäsenlehti haastatteli Kuparikettua tämän YouTube- ja somemenestyksestä ja sisällöntuottamisen vastuusta.

Helsingin Sanomat

Kuparikettu antoi haastattelun Helsingin Sanomien kulttuurisivulle 30.8.2021.

Kuka pelkää nykynoitia?

”Noitia on nykyään enemmän kuin koskaan, sanoo Kuparikettu. Hän on noita, meedio ja hiljattain ilmestyneen Noitakirjan toinen kirjoittaja.” -Eveliina Mäntylä

Lue juttu: Helsingin Sanomat

Haastattelu: MTV:n Uutisaamu

Kuparikettu ja Heikki Saure olivat haastateltavina MTV:n Uutisaamun livelähetyksessä 25.8.2021 klo 9:18.

 

Noitakirja – Nykynoidat ja noitien historiaa (2021, INTO kustannus)

Kupariketun ja Heikki Sauren kirjoittama Noitakirja palauttaa noitien kunnian, oikoo virheellisiä väitteitä ja hälventää ennakkoluuloja. Kirjassa noituudesta kertovat myös nykynoidat itse. Noidat eivät ole menneisyyden ilmiö, päinvastoin – noitia on enemmän kuin koskaan ennen. Nykynoidat tutkivat omia juuriaan, kurkottavat muinaiseen kansanperinteeseen ja poimivat sieltä asioita ja menetelmiä, joita he soveltavat nykyaikaan.
 

Tilaa Noitakirja: Into Kustannus

Metropolian AMK, elokuva ja TV-linjan keskusteluohjelma

Kuparikettu kutsuttiin Metropolian AMK, Elokuva- ja TV-linjan opiskelijoiden keskusteluohjelmaan, joka käsitteli unia ja niiden tulkintaa.

Katso haastattelu: YouTube

Yle.fi

Yle Uutiset haastatteli Kuparikettua.

”Kupariketulle noituus on aivan muuta kuin noitavainojen kuva noidista tai nykyajan Harry Potter. Noitana hän yhdistää eri uskontoja, uskomuksia ja kansanperinnettä nykyaikaiseen maailmankuvaan ja tieteen saavutuksiin. Hänelle kyse on elämäntavasta, jossa hän määrittelee itsensä eklektiseksi noidaksi.” -Emilia Korpela

Lue haastattelu: Yle uutiset

Yle Uutiset Häme

Kuparikettua haastateltiin Yle Radio Suomessa ja Yle Hämeen TV-Uutisissa, joka näkyi myöhemmin vielä valtakunnallisesti Uutis-Suomen lähetyksessä.

Iltalehti & Iltasanomat

Iltalehti ja Iltasanomat uutisoivat Kupariketusta ja Spirituaaliset dokumenttisarjasta.
 

"Spirituaaliset" dokumenttisarja, Jakso 2: “Someviha roihahti, kun kerroin olevani noita”

Kuparikettu esiintyi Ylen tuottamassa ”Spirituaaliset” dokumenttisarjassa.

”Kuparikettu ei aio lopettaa tubettamista, vaikka somekommentit muistuttavat koulukiusaamiskokemuksista. Vain netissä hän pystyy olemaan täysillä oma itsensä. Saako Kuparikettu meediotilaisuudessa yhteyden henkiin? Hän valmistelee myös noitakirjaa ja verkostoituu pakanallisilla messuilla.”

Katso jakso Yle Areenasta: Areena

2020

Pakanalliset syysmessut 2020

Kupari & Platina vierailivat Sysimaan järjestämillä Pakanallisilla syysmessuilla. Messuilla oli valokuvanäyttely nykynoidista ja esillä oli muun muassa Kupariketun kuva. 

KATSO VIDEO: YouTube

Luento: Internet - Uusi tapa muodostaa henkinen yhteys muihin

Kuparikettu luennoi Savonlinnan Henkisen Elämänkatsomus ry:n tarjoamassa tapahtumassa sosiaalisen median hyödyntämisestä henkisyydessä.

Podcast: Nikotellen

Nikotellen-podcastissa Niko Saarisen ja Jenna Mäkikyrön seurassa kuullaan yllätysvieras.

Kuparikettu harjoittaa muun muassa eklektistä ja psyykkistä noituutta. Lisäksi hän on meedio ja työskentelee henkien kanssa.

Kuparikettu teki Tarot-tulkinnan sekä Nikolle, että Jennalle.

LUE LISÄÄ: Metropoli
KUUNTELE 1. JAKSO: Podtail
KUUNTELE 2. JAKSO: Podtail

Haastattelu: Naiseuden voima

Blogiportaali ja Facebook-yhteisö, Naiseuden Voima, kyseli juttutuokiossaan Kupariketulta tämän henkisestä polusta, mediumismista, kummituksista sekä noituudesta ja sen ilmenemisestä nykyaikana.

VIDEO: YouTube

Juonto: Enkelipäivä

Kuparikettu juonsi Enkelipäivä-tapahtuman Lahdessa.

2019

Haastattelu: Yle Puhe

Hengen ja tiedon messut ovat kotimaisen rajatiedon yksi merkittävimpiä tapahtumia. Radio- ja televisiojuontaja Juuso Pekkinen vieraili tapahtumassa tutustumassa siihen, minkälaisia ihmisiä “skenessä” tällä hetkellä vaikuttaa.
Kupariketun haastattelu alkaa kohdasta 30:47.

KUUNTELE: Areena

Hengen ja tiedon messut

Rajatiedon yhteistyö ry on vuodesta 1983 lähtien järjestänyt vuosittain Hengen ja Tiedon messut, joissa esitellään maamme kattavin ja monipuolisin poikkileikkaus rajatiedon alueelta.

Kuparikettu toimi messujen juontajana.

KATSO VIDEO: YouTube

Vierailu: Unelmoin

Kuparikettu vieraili suositun Disney-tubettaja Unelmoin YouTube-videolla.

KATSO VIDEO: YouTube

Tubecon 2019

Tubecon on YouTuben ympärille rakentuva tapahtuma, jossa YouTubeen videoita tekevät henkilöt ja heidän faninsa kohtaavat. Vuonna 2019 Tubecon järjestettiin 16.–17. elokuuta, toista kertaa Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuman kävijämäärä oli noin 17 500.

Kuparikettu oli yksi tapahtuman esiintyjistä. Hänet nähtiin Meet&Greetissä sekä paneelikeskustelussa, jonka aihe oli Massa vs. Erilaisuus.

KATSO VIDEO: YouTube

Podcast: Petteri Mikkonen

Kuparikettu vieraili tiede, mystiikka ja salaliittoteoria-tubettajan, Petteri Mikkosen, podcastissa.

KATSO VIDEO: YouTube

Kuparikettu & Platina Stockmannin ikkunassa

Kuparikettu ja Platina kuvasivat Q&A videon Helsingin Stockmannin näyteikkunassa.

KATSO VIDEO: YouTube

Chillaa -mobiilisovellus

Chillaa on yläkoululaisille suunnattu mobiilisovellus. Sen tavoitteena on vähentää stressiä, jännittämistä, ahdistusta ja helpottaa sosiaalisten tilanteiden kohtaamista muun muassa rentoutusharjoitusten, vinkkien ja vertaistuen avulla.

Chillaa-sovellus on kehitetty yhdessä HUS Psykiatrian, Nuorten mielenterveystalon, suomalaisen lääkäriseura Duodecimi​n, tuotestudio Adventure Clubin ja yläkouluikäisten kanssa.

Kuparikettu on tuottanut Chillaa-sovelluksen rentoutusharjoituksia yhteistyössä Adventure Clubin kanssa.

LUE LISÄÄ: Mielenterveystalo

2018

Terapeuttiset meditaatiot

Kuparikettu on tuottanut ohjatut terapeuttiset meditaatioharjoitukset yhteistyössä Terapeuttinen keskusteluapu, Jenni Kiviniemi & Narsismi.info: n kanssa.

Meditaatioharjoituksissa on käytetty voimavara- ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa sekä ratkaisukeskeisestä terapiasta tuttuja myönteistä ajattelua ja selviytymistä voimistavia menetelmiä.

KATSO VIDEOT: YouTube

Vierailu: Namikolinx

Kuparikettu vieraili YouTube -vaikuttajan ja TikTok -tähden, sekä Demin tubettajayhteisön jäsenen, Namikolinxin, videolla.

KATSO VIDEO: YouTube

Haastattelu: Rajatieto TV

Rajatieto TV on Timo Tahvanaisen vuonna 2015 perustama, internetissä pyörivä TV-kanava. Sen tehtävä on tarjota katsojilleen ohjelmia nimensä mukaisesti rajatiedosta, paranormaaleista ilmiöistä ja henkisyydestä aina tietoisuuden ja todellisuuden rajojen molemmin puolin. Kuparikettu antoi oman haastattelunsa v. 2018.

KATSO VIDEO: YouTube

2017

Haastattelu: Metsä olkoon kanssanne

“Metsä olkoon kanssanne” on toimittaja Saara Kallion ja valokuvaaja Viivi Sihvosen yhteisprojekti. Kallio sai ajatuksen metsäaiheisesta kirjasta ja valokuvanäyttelystä, jossa ääneen pääsisivät erilaiset ihmiset. Punaisena lankana projektissa kulkee suomalaisen metsän monimuotoisuus ja halu vaalia sitä. Kuparikettu on yksi “Metsä olkoon kanssanne” haastateltavista.

LUE LISÄÄ: Metsä olkoon kanssanne

2016

Vierailu: Jevgeni Särki

Kuparikettu teki ensimmäisen YouTube -yhteistyövideon itsevarmuuskouluttaja, ammattipuhuja, yksilöterapeutti ja tietokirjailija Jevgeni Särjen kanssa.

KATSO VIDEO: YouTube

Haluatko tilata minut tapahtumaasi?

Ota yhteyttä