KUPARIKETTU & PLATINA

Tietoa meistä

Kuka on Kuparikettu?

Olen vuonna 1991 jousimiehen sekä käärmeenkantajan tähtimerkkien alla syntynyt nykyaikainen noita, meedio, sosiaalisen median vaikuttaja ja kirjailija.

Yliluonnolliset, maagiset ja okkulttiset aiheet ovat kiehtoneet minua jo lapsuudesta asti. Syvennyinkin näiden aiheiden pariin jo peruskoulun aikana ja henkisen kirjallisuuden kautta rakensin itselleni huomaamatta vahvan tietotaitopohjan, jota hyödynnän erityisesti tänä päivänä, kun toimin henkisenä palveluntarjoajana sekä sisällöntuottajana.

Erityisherkkänä, uteliaana ja intuitiivisena ihmisenä kiedoin itseni mielikuvituksen, luovuuden, magian sekä henkisyyden viittaan hyvin aikaisin ja olen aina tuntenut, että metsät olisivat toinen kotini. Meditoiminen, yliluonnollinen, mediumismi ja noituus ovat siis aina olleet läsnä elämässäni ja olen aina tiedostanut nämä puolet itsessäni.

Vuodesta 2015 olen tuottanut erilaisia meditaatioharjoituksia ja yliluonnollisia asioita käsitteleviä tietopaketteja sosiaalisen median kanavilleni, jotka ovat Suomen suurimpia oman aihepiirinsä kanavia. Ohjattuja meditaatioharjoituksiani kuunnellaan varhaiskasvatuksen lisäksi myös terapeuttisten ja psykiatristen hoitojen yhteydessä ja vankiloissa.

Opiskelin äitini Platinan kanssa vuosina 2013–2017 Spiritualististen seurojen henkisen tietouden kurssin sekä mediaalisen perus- ja jatkokurssin. Matkasimme myös Englantiin Arthur Findlay Collegeen, joka on edelleen yksi Euroopan arvostetuin psyykkisiä tieteitä tutkiva oppilaitos. Opiskelimme kansainvälisten henkisten opettajien johdolla muun muassa esiintymistä, meditoimista, shamanismia, mediumismia, psyykkisiä selväaisteja, energiahoitoa sekä transsia.

Valmistuin vuonna 2021 ohjausalan ammattilaiseksi ja aloin ohjaamaan yhdessä äitini kanssa henkisiä kehityspiirejä sekä workshopeja. Henkisten palvelujen tarjoamisen lisäksi esiinnyn ja luennoin erilaisissa tapahtumissa ja annan myös haastatteluja eri medioille. Minut on nähty muun muassa Ylen Spirituaaliset -dokumenttisarjassa.

Ensimmäinen kirjani Noitakirja – Nykynoidat ja noitien historiaa ilmestyi vuonna 2021 ja seuraava teos Nykynoidan käsikirja vuonna 2023 Into Kustannuksen julkaisemana. Samana vuonna aloitin myös tapahtumatuotannolliset tehtävät ja olin mukana luomassa Maagiset Messut -tapahtumaa.

Olen lisännyt työlläni ymmärrystä ja yhdenvertaisuutta esimerkiksi yliluonnollisia asioita, meedioita, noitia ja noituutta kohtaan ja pyrin ohjaamaan ihmisiä takaisin luontoyhteyteen. Tuen luonnonsuojelua, kestävää kehitystä, ihmis- ja eläinoikeuksia ja lapsi- ja nuorisotyötä.

Monimuotoisten henkisten polkujen opiskelu, esiintyminen ja asiakastyöt ovat vieneet minut mukanaan. Oppiminen ei silti pääty koskaan tämän elämän aikana. Indigosoturina haluan jakaa oppimiani asioita, tukea muiden kulkua henkisellä noidan polulla ja valaista sekä tuoda ymmärrystä osittain kadonneisiin, salaisiin tietoihin, jotka ovat olleet etuoikeutetusti vain valistuneiden tiedossa.

Muista ettet ole yksin ja voit nyt astua rohkeasti esiin. Kutsun sinut liittymään mukaan henkiseen heimoomme, Ketun Klaaniin, niin voimme jatkaa poluilla kulkemista yhdessä ja tukea toinen toisiamme sekä levittää tietoa henkisyydestä, noituudesta, magiasta ja niiden monimuotoisuudesta. Vain siten saamme ymmärrystä ja hyväksyntää maailmalta, joka on vasta heräämässä.

-Kupari

Hauska fakta nimen takana

Kupari on jalometallina pehmeää, mutta hyvin sitkeää ja se johtaa erittäin hyvin sähköä sekä lämpöä. Kupari on myös ravitsemuksellinen hivenaine ja kaikelle elämälle välttämätön.

Kettu taas on vahva, mytologinen ja suomalaisissakin kansantaruissa usein esiintyvä ovelana sekä viekkaana tunnettu eläin. Kettu on luonteeltaan hyvin joustava ja kaikkialle mukautuva. Se osaa naamioutua ja keskittyä tarkkailuun.

Kuka on Platina?

Synnyin vuonna 1960 ja olen tähtimerkeiltäni rapu sekä aurinko- että kuumerkeissä. Olen meedio, meditaatio-ohjaaja, tarot- ja oraakkelikorttien tulkitsija, energiahoitaja ja henkinen ohjaaja. Toimin henkimaailman tiedon välittäjänä eli olen kanava ihmisten ja henkien välillä. Nostamalla tietoisuuttani saan yhteyden hienojakoisiin valon voimiin ja ohjaan tätä magneettista sekä parantavaa voimaa käsieni kautta, kun välitän energiahoitoa asiakkaalle.

Luonteeltani olen erittäin herkkä, luova ja intuitiivinen ja erityisesti kuu, avaruus, luonto ja eläimet ovat olleet aina lähellä sydäntäni. Nousevan leijonamerkkini ansiosta puolustan oikeudenmukaisuutta ja henkisiä sekä kestävän kehityksen arvoja. Olen ollut kasvisruokailija yli 30 vuotta ja vihreänä noitana kannatan luonnon- ja eläintensuojelua, kierrätystä ja ekologisuutta.

Olen ollut koko ikäni taiteellinen ja henkinen. 20-vuotiaana löysin Axel Fredelholmin kirjan ”Näin olen kuullut”. Se aukaisi sisäiset silmäni olen siksi lukenut koko ikäni henkistä kirjallisuutta ja tutkinut henkisyyttä monipuolisesti.

Aikaisemman urani olen tehnyt ammattitanssijana ja koreografina, joten olen ohjannut kaiken ikäisiä ihmisiä läpi elämäni ja ollut mukana erilaisten projektien ja produktioiden luomisessa.

Vuosina 2013–2017 opiskelin yhdessä tyttäreni Kuparin kanssa spiritualismia ja suoritimme henkisen tietouden sekä mediaalisen perus- ja jatkokurssin. Matkasimme myös Englantiin ja opiskelimme Arthur Findlay Collegessa kansainvälisten henkisten opettajien johdolla muun muassa esiintymistä, meditoimista, shamanismia, mediumismia, psyykkisiä selväaisteja, energiahoitoa sekä transsia.

Itselleni osoittautui lähimmäksi sydäntäni transsi, jota opetti Matthew Smith. Hän kutsui minua tunnemeedioksi, sillä transsin kautta löysin erityisherkkyyteni sekä vahvuuteni meediona. Suomeen palattuamme olen opiskellut myös Suomen arvostetuimpien opettajien johdolla piirityöskentelyä, mediumismia sekä transsia.

Vuodesta 2020 lähtien olen itse ohjannut henkisiä kehityspiirejä ja eri vuosikursseja toimipaikassamme Sateen salissa ja luonut erilaisia maagisia käsityötuotteita kuten noitakelloja, talismaaneja ja rituaalikynttilöitä kestävän kehityksen periaatteiden mukaan. Vuonna 2023 pääsin kertomaan omasta polustani Kupariketun Nykynoidan käsikirjassa.

Palvelen henkimaailmaa nöyrästi sekä kunnioittaen ja levitän ilon sekä huumorin kautta ohjausta ja viestejä sitä tarvitseville.

-Platina

Hauska fakta nimen takana

Platina on maailman harvinaisimpia jalometalleja. Ecuadorin intiaanit tekivät jo varhain platina-kultaseoksista koruja ja platinaa löytyy luonnosta puhtaana sekä saostuneena muihin metalleihin.

Platinaa käytetään myös yhdessä koboltin kanssa vahvojen magneettien valmistukseen. Platina kestää hyvin korroosiota ja happoja sen lisäksi, että lämpöherkkiin vastuksiin käytetään platinalankaa.

Heimossa mukana:

Kuparikettu

Sisällöntuottaja

Henkinen ohjaaja, nykyaikainen noita, meditaatio-ohjaaja, meedio, tarot- ja oraakkelikorttien tulkitsija, sosiaalisen median vaikuttaja ja kirjailija. 

Platina

Henkinen ohjaaja

Henkinen ohjaaja, meedio, meditaatio-ohjaaja, tarot- ja oraakkelikorttien tulkitsija, energiahoitaja ja henkisten piirien pääohjaaja.