KUPARIKETTU, PLATINA & TAUSTAJOUKOT

Tietoa meistä

Kuka on Kuparikettu?

Synnyin 1991 jousimiehen sekä käärmeenkantajan tähtimerkkien alla.

Olen aina ollut luonteeltani todella utelias, tutkiskeleva ja pohdiskeleva, mutta myöskin hyvin herkkä sekä intuitiivinen ja minulla on aina ollut luontaisesti vahva yhteys astraali- ja unitodellisuuksien eri tasoihin. Kiedoin itseni mielikuvituksen, luovuuden, magian sekä henkisyyden viittaan hyvin aikaisin ja olen aina tuntenut, että metsät olisivat toinen kotini. 

Luonto, eläimet ja eri elementit eivät koskaan lakkaa hämmästyttämästä minua. Kaikki ne ovat aina tasapainossa, vaikka purot virtaavatkin mutkittelevasti, liekit tanssahtelevat eri sävyissä ja puut taipuvat kaarelle myrskyn puhaltaessa niiden lomitse.

Lapsuudessani leikin hyvin usein eläimen, intiaanin, tai luonnonhenkien hahmossa, koska ne tuntuivat luontevimmalta muodolta ymmärtää kaikkea aistimaani ja vielä tänäkin päivänä koen, että saan aivan omanlaiseni yhteyden eläimiin, lapsiin sekä luontoon. Koen myös velvollisuudekseni suojella näitä herkkiä sieluja ja tuenkin luonnonsuojelua, lapsi- ja nuorisotyötä sekä eläinten oikeuksia ja hyvinvointia elintavoillani sekä tuote- ja merkkivalinnoillani.

Meditoiminen, henkisyys, yliluonnollinen, noituus ja shamanismi ovat siis aina olleet läsnä elämässäni ja olen aina tiedostanut nämä puolet itsessäni, vaikka en alkuun ymmärtänytkään niistä sen enempää. Aloin syventyä näiden aiheiden pariin jo peruskoulun aikana mm. henkisen kirjallisuuden kautta ja rakensin itselleni huomaamatta vahvan tietotaitopohjan, jota hyödynnän erityisesti tänä päivänä, kun toimin henkisenä palveluntarjoajana sekä sisällöntuottajana.

Henkisten kykyjeni sekä lahjojeni käyttö konkretisoitui vuonna 2013, kun aloitin yhdessä äitini Platinan kanssa spiritualismin opiskelemisen. Suoritimme henkisen tietouden kurssin sekä mediaalisen perus- ja jatkokurssin. 2015 matkasimme myös Englantiin Arthur Findlay Collegeen, joka on edelleen yksi Euroopan arvostetuin psyykkisiä tieteitä tutkiva oppilaitos. Opiskelimme kansainvälisten henkisten opettajien johdolla mm. esiintymistä, meditoimista, shamanismia, mediumismia, energiahoitoa sekä transsia.

Monimuotoisten henkisten polkujen opiskelu, esiintyminen ja asiakastyöt ovat vieneet minut mukanaan. Tänä päivänä ymmärrän itseäni myös paremmin, mitä koskaan aikaisemmin. Olen saanut muodostettua sisimpääni ja intuitiooni vahvan yhteyden ja olen huomannut, että omaan todella paljon erityisherkkyyden piirteitä. Tuntuu uskomattomalta katsoa ja aistia maailmaa silmät avautuneena. Aivan kuin olisi herännyt unesta. Viimeinkin ymmärrän, kuka olen, millainen olen ja miksi olen.

Kukaan meistä ei hioudu koskaan täydelliseksi, eikä oppiminen pääty tämän elämän aikana. Indigosotureina haluamme jakaa oppimamme asiat, tukea muiden kulkua henkisellä polulla ja valaista sekä tuoda ymmärrystä osittain kadonneisiin, salaisiin tietoihin, jotka ovat olleet etuoikeutetusti vain valistuneiden tiedossa.

Muista ettet ole yksin ja voit astua nyt rohkeasti esiin. Kutsun sinut liittymään mukaan henkiseen heimoomme, niin voimme jatkaa poluilla kulkemista yhdessä ja tukea toinen toisiamme sekä levittää tietoa henkisyydestä ja sen monimuotoisuudesta. Vain siten saamme ymmärrystä ja hyväksyntää maailmalta, joka on vasta heräämässä.

-Kupari

Hauska fakta

Kupari on jalometallina pehmeää, mutta hyvin sitkeää ja se johtaa erittäin hyvin sähköä sekä lämpöä. Kupari on myös ravitsemuksellinen hivenaine ja kaikelle elämälle välttämätön.

Kettu taas on vahva, mytologinen ja suomalaisissakin kansantaruissa usein esiintyvä ovelana sekä viekkaana tunnettu eläin. Kettu on luonteeltaan hyvin joustava ja kaikkialle mukautuva. Se osaa naamioutua ja keskittyä tarkkailuun.

Kuka on Platina?

Olen syntynyt v. 1960 ja tähtimerkeiltäni olen rapu sekä aurinko- että kuumerkeissä. Luonteeltani olen erittäin herkkä sekä intuitiivinen. Luonto ja eläimet ovat olleet aina lähellä sydäntäni. Nousevan leijonamerkkini ansiosta puolustan oikeudenmukaisuutta, henkisiä sekä kestävän kehityksen arvoja. Olen ollut kasvisruokailija pian 30 vuotta ja kannatan luonnon- sekä eläintensuojelua, kierrätystä ja ekologisuutta.

Olen ollut koko ikäni mediaalinen. Lapsuudessani leikin luontaisesti intiaani- sekä keijuleikkejä metsässä mökillämme.

20-vuotiaana löysin Axel Fredelholmin kirjan ” Näin olen kuullut”. Se aukaisi sisäiset silmäni. Sen jälkeen olen koko ikäni lukenut henkistä kirjallisuutta ja tutkinut henkisyyttä monipuolisesti.

Henkisyys ja meditoiminen ovat olleet aina läsnä elämässäni. Vuonna 2013 aloitin yhdessä tyttäreni Kuparin kanssa spiritualismin opiskelemisen ja suoritimme henkisen tietouden sekä mediaalisen perus- ja jatkokurssin.

Pian matkasimme Englantiin ja opiskelimme Arthur Findlay Collegessa kansainvälisten henkisten opettajien johdolla mm. esiintymistä, meditoimista, shamanismia, mediumismia, energiahoitoa sekä transsia.

Itselleni osoittautui lähimmäksi sydäntäni transsi, jota opetti Matthew Smith. Hän kutsui minua tunnemeedioksi, sillä transsin kautta löysin erityisherkkyyteni sekä vahvuuteni meediona. 

Suomeen palattuamme olen opiskellut myös Suomen arvostetuimpien opettajien johdolla piirityöskentelyä, mediumismia sekä transsia.

Meedio toimii tiedon välittäjänä, parantavan voiman vastaanottajana sekä kanavana kehon, mielen ja hengen välillä.

Nostamalla tietoisuuttani saan yhteyden myös hienojakoisiin valon voimiin ja toimin näiden energioiden kanavana. Ohjaan tätä magneettista sekä parantavaa voimaa käsieni kautta, kun välitän energiahoitoa asiakkaalle.

Palvelen henkimaailmaa nöyrästi sekä kunnioittaen ja levitän ilon sekä huumorin kautta ohjausta ja viestejä sitä tarvitseville.

Toimin myös henkisten piirien ohjaajana ja esiinnyn eri tapahtumissa.

-Platina

Hauska fakta

Platina on maailman harvinaisimpia jalometalleja. Ecuadorin intiaanit tekivät jo varhain platina-kultaseoksista koruja ja platinaa löytyy luonnosta puhtaana sekä saostuneena muihin metalleihin.

Platinaa käytetään myös yhdessä koboltin kanssa vahvojen magneettien valmistukseen. Platina kestää hyvin korroosiota ja happoja sen lisäksi, että lämpöherkkiin vastuksiin käytetään platinalankaa.

Heimossa mukana:

Kuparikettu

Sisällöntuottaja

Olen uuden ajan meedio, meditaatio-ohjaaja, yliluonnollisen tutkija, tarot- ja oraakkelikorttien tulkitsija, henkinen ohjaaja, unitulkitsija, noituuden, magian, shamanismin harjoittaja, parantaja ja tubettaja.

Platina

Henkinen ohjaaja

Olen transsimeedio, henkinen ohjaaja, meditaatio-ohjaaja, tarot- ja oraakkelikorttien tulkitsija, energiahoitaja, kehittävien henkisten piirien ohjaaja ja yliluonnollisen tutkija.

Eki

Webmaster

Olen aina ollut kiinnostunut luovuutta vaativista asioista ja löysinkin itseni musiikin parista jo nuorena. Säveltäminen, miksaus sekä videoiden teko ovat lähellä sydäntäni.

Toni

Graafinen suunnittelija

Olen optimistinen tekijätyyppi, jonka intohimona on tehdä luovia ratkaisuja vaativia töitä. Erityisesti visuaalisen ilmeen suunnittelu ja toteutus ovat minun alaani.

YHTEISTYÖSSÄ: