Asiakaspalautteet

 • Kiitos tuhannesti unen tulkinnasta. Moni asia mitä toit esiin, on asioita, joiden kanssa ”kamppailen” ihan oikeasti. Syy miksi halusin tämän unen tulkittavaksi, oli sen tuomat voimakkaat tunnetilat. Aijon jatkossakin varmasti käyttää palveluitasi enkä voi, kun vain suositella tätä muille! Kiitos ❤️

 • Tulkinta oli positiivisesti jännittävän hyvä, toteutettu tarkasti ja hyvin kattavasti. Lisäkysymyksiin saa aina mahdollisuuden. Korttien kuvat on mahtavat, kortit, jotka tulee, laittaa todella pohtimaan näkökulmia ja vaihtoehtoja. Kiitos!
 • Kiitos tulkinnasta! Tämä tukee täysin sitä mitä tällä hetkellä (tai jo jonkin aikaa) olen käynyt läpi elämässä. Ja myös vahvistaa sitä ajatusta, että vanhasta on päästävä irti, jotta jotain uutta voi tulla tilalle. Voin kyllä ehdottomasti suositella etätulkintaa, varsinkin kun tästä jää kirjallinen selvitys, johon voin aina palata.
 • Hei, kiitos paljon tulkinnastasi! Olen häkeltynyt. Tämä kuvaa juuri minua, ei ketä tahansa, mitä toivoin. Palvelu toimi myös etänä. Sain tästä ajatuksia ja voimaa arkeen ja olen kiinnostunut lisätulkinnoista!
 • Tulipa tuhti paketti! KIITOS 😊👍 Täytyy rauhassa pureskella. Voin suositella!
 • Ompa hyvin mielenkiintoista, että halusin tulkinnan aiheesta henkinen polku ja sen esteet ja jo ensimmäisellä silmäyksellä näkee korteiksi tulleen juuri sen kaltaiset kortit mitkä jo niistä nousseiden mielikuvien puolesta kuvastavat sisintäni ja sitä ristiriitaa; toivoa ja pelkoa, uskoa ja epäuskoa, voimaa ja haurautta mikä sisälläni myllertää ja vuorottelee niin että en aina tiedä mitä uskoa. Sanoisinko hyvin mielenkiintoista.
 • Kiitos paljon tulkinnasta! Se vaikuttaa enemmän kuin osuvalta! Pitää lukea useampaan kertaan, sisäistää ja hieman pohtia. Joka lukukerralla löytää erilaisia puolia ja kohtia. Ihanaa, kun selität ja avaat korttien merkityksiä niin monipuolisesti! Olen aiemmin tilannut toisaalta henkilökohtaisen etätulkinnan ja käynyt myös paikan päällä tulkinnassa. Tämä oli ensimmäinen etätulkinta, joka tuntui heti osuvalta, eikä ollut vaikeaselkoinen. Kiitos!
 • Kiitos tulkinnasta 🙂 Kyllä tässä oli sellasia juttuja, mitkä oli osittain ristikkäin omien fiilisten kanssa ja tuli myös pohdittavaa lisää. Just jotain intuitiivista ulkopuolista reflektiota kaipasinkin tähän hetkeen. Kiitoksia 🙂
 • 5 tähteä, olen tyytyväinen. Hyvin kuvaavat tulkinnat.
 • Kortit tuntuvat kertovan paljon sitä samaa mitä itse olen tuntenut viime aikoina, mutta johon en ole täysin luottanut. Niinhän se monesti on. Piti silti lukea nuo moneen kertaan ja kuulostella että ymmärsinhän. Tuo voimaeläinkortti tuntui sopivan hyvin mukaan noiden kahden kortin lisäksi/tueksi. Kiitos paljon! <3
 • Paljon kiitoksia tulkinnasta! Tulkinta oli niin laaja ja mielenkiintoinen, että on ilo maksaa näin hyvästä palvelusta😊💕Ehdottomasti viisi tähteä koko palvelusta, niin tulkinnasta kuin asiakaspalvelustakin! Tulkinta oli todella monipuolinen ja hyvin tehty. Odotan mielenkiinnolla, miten kortit heijastuvat tulevaisuuteen. Voin ehdottomasti suositella tätä tulkintaa, sekä palvelua muutenkin ja tulen varmasti pyytämään uuden tulkinnan toistekin☺️
 • Tulkinta osui juuri oikeaan. Tuntui, että kerrankin joku ymmärsi minua monen vuoden kärsimyksen jälkeen. En kertonut kupariketulle muuta kuin esitin vain yhden kysymyksen. Siitä hän osasi tulkita sekä menneisyyden että nykyisyyden. Tulevaa jään nykyään innolla odottelemaan, entisen katkeroitumisen sijaan.
 • Olen ollut tyytyväinen tulkintaan. Kiitos! Se on tuonut minulle voimaa ja lohtua niinä hetkinä, kun olen tuntenut sellaista tarvitsevani. Elämäntilanteeni on tällä hetkellä sellainen, että olen tuntenut ajelehtivani vailla päämäärää. On tuntunut siltä, että tarvitsen “lepoa”, mutten ole sallinut sitä. Tulkinta laittoi minut ajattelemaan, ettei pysähtyminen ole samaa kuin epäonnistuminen. Antaisin tulkinnalle täydet viisi🌟
 • Kiitos korteista ja pakko sanoa, että meni nappiin, ainakin menneisyys ja nykyhetki, tulevaisuus jää nähtäväksi 😂 Sain juuri sellaisen varmistukseen, nyt tiedän, että suunta on oikea❤️Kiitos!
 • Kiitos paljon kattavasta tulkinnasta. Viisi tähteä annan! Se vahvisti hyvin sitä sisälläni uinunutta totuutta, eli viisautta, joka sisältä jo löytyy mutta mitä ei useinkaan uskalla kuunnella.
 • Sydämellinen kiitos sinulle ajatuksia herättävästä ja kattavasta tulkinnasta. Sain siitä paljon voimaa, uskoa ja iloa. Minulle vahvistui, että voin luottaa oman sieluni ääneen, kunhan hiljennyn kuuntelemaan sitä. 💖 Annan ehdottomasti 5/5 tähteä. 🌠
 • Kiitos upeasta tulkinnasta, se oli selkeä ja käsitteli asioita, joita olen miettinyt omissa ajatuksissasi pitkään. En kertonut sinulle mm. Yrittäjyyden haaveista tai lapsimietinnöistä, jotka alitajunnassani on ollut jollain tavalla. Tulkinta tuli nopeasti ja ihana oli saada kuvat korteista. Kiitos! Annan 5 tähteä.

Tutustu palveluihimme:

×
×

Cart