Tietosuojaseloste

Keitä olemme

Olemme pien/kevytyritys, Kuparikettu.  Meidät saa parhaiten kiinni sähköpostin kautta, osoitteemme on kuparikettu@outlook.com. Verkkosivustomme osoite on: https://kuparikettu.com.

 

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Keräämme henkilötietoa oston tai varauksen yhteydessä. Keräämme tilaustietojen kautta nimen, sähköpostiosoitteen, postiosoitteen, postinumeron ja postitoimipaikan. Tiedot kerätään laskun lähettämistä varten. Lasku lähetetään Ukko.fi- palvelun kautta.

 

Kommentit

Sivustomme käyttää Facebookin kommenttilisäosaa. Emme kerää tai säilytä tietoa käyttäjistä, jotka jättävät kommentteja Facebookin kautta. Kolmannen osapuolen sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Facebookin tietosuojaseloste

 

Media

Mikäli lataat kuvia tälle sivustolle, sinun tulee välttää sellaisten kuvien lataamista, joissa on tallennettu paikkatieto (EXIF GPS). Sivuston vierailijat voivat ladata ja katsoa paikkatietoa kuvista, joita sivustolla on.

 

Yhteydenottolomakkeet

Keräämme yhteydenottolomakkeen kautta käyttäjän antaman tiedon, kuten nimen ja sähköpostiosoitteen. Tietoa ei käytetä markkinointitarkoituksiin. Tietoa säilytetään max. 6kk. Tiedon antaja voi koska tahansa pyytää poistamaan tietonsa sivuston ylläpitäjiltä.

 

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

 

Analytiikka

Sivujen ylläpidosta vastaa Bluehost ja sivuston analytiikka kerätään Jetpack-liitännän avulla. Voit lukea molempien palvelujen tietosuojakäytännöistä näiltä sivuilta: 

Bluehostin tietosuojaseloste

Automattic tietosuojaseloste

 

Kenelle jaamme tietosi

Käsittelemme jokaisen sivustolla kävijän ja asiakkaan tietoja luottamuksellisesti, emmekä jaa tietoja eteenpäin kolmansille osapuolille. Tietoihin pääsee käsiksi ainoastaan sivuston ylläpitäjä.

 

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia on) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja. Tietoja säilytetään maksimissaan 6kk.

 

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

 

Omat yhteystietosi

Omat yhteystietosi käsitellään ja säilytetään aina suojatun verkon takana. Ainoastaan sivuston ylläpitäjällä on oikeus tarkastella yhteystietoja. Sivuston käyttäjällä on oikeus pyytää omien yhteystietojensa poistamista koska tahansa.

 

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Henkilötietoja säilytetään salatun verkon takana ja niihin on oikeus ainoastaan sivuston ylläpitäjällä. 

 

Lainsäädäntö

Suomen henkilötietolaki (523/1999)

10 § Sähköisen viestinnän tietosuojalaki (917/2014)

EU:n tietosuoja-asetus FAQ

×
×

Cart