19huhKoko päivä20Henkisen Kasvun Seminaari

Tapahtuman tiedot

Valopeura järjestää Kontiorannassa 17.-21.4.2024 Henkisen kasvun seminaarin, jossa myös Kuparikettu ja Platina ovat mukana. Löydät Sateen salin osastolta 100% luonnonmukaisia, intuitiivisia ja kierrätysmateriaaleista valmistettuja käsityötuotteita. Myynnissä on muun muassa erilaisia elementtitalismaaneja, mystisiä koristeluutia ja alttarin siivoukseen tarkoitettuja alttariluutia, suojaavia noitakelloja, kynttilöitä eri rituaaleihin, tuoksuvia suitsukenippuja ja amulettiennustussettejä. Löydät osastolta myös Kupariketun kirjat: Noitakirja – nykynoidat ja noitien historiaa ja Nykynoidan käsikirja. Voit varata myös ajan yksityiseen istuntoon!

Pe 19.4. klo: 18-19 Kupariketun luento: Noituuden historia. ”Noituus on aina ollut palveluammatti, ja noidan yhteiskunnallinen asema, rooli ja tehtävät ovat vaihdelleet ihmisten tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Noituuden historia -luennossa tutustutaan siihen millaisia noidat ovat olleet historian eri vaiheissa ja kulttuureissa. Millaisia palveluita he tarjosivat sekä miten ja miksi noidasta on tullut lopulta paha populaarikulttuurin hahmo.” (Ovimaksu: 10€)

La 20.4. klo: 10-15 Workshop: Elementit – Herätä noitavoimasiElementit – Herätä noitavoimasi workshopissa tutustutaan Kuparin ja Platinan johdolla eri elementteihin ja niiden voimiin, jotka vahvistavat yhteyttä kehoon, mieleen, tunteisiin, vaistoihin ja henkeen. Workshopin myötä voimaannutat ja tasapainotat itseäsi kokonaisvaltaisesti, opit työskentelemään muinaisen ja elementaalisen haltiaväen kanssa ja pääset herättämään omia sisäisiä noitavoimiasi.” (Osallistumismaksu: 120€)

Tutustu tapahtumaan: https://www.facebook.com/ValoPeuranHenkisetTapahtumat

Ilmoittaudu mukaan:

www.valopeura.fi
045 355 2965
anu@valopeura.fi

Aika

Huhtikuu 19 (Perjantai) - 20 (Lauantai)

Sijainti

Vaara Sport

Jääkärintie 88, Kasarmi 2, 80790 Kontiolahti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *